Suolovuopmi Fjellstue

Opplev viddas stillhet
Suolovuopmi Fjellstue en opplevelse på Finnmarksvidda, i tråd med menneskene som har skapt historien og i samspill med samisk kultur.

Overnatting

Overnatting i fredfull natur og vennskapelige omgivelser omgitt av spor fra de som har skapt historien.

Fjellstua og stedet Suolovuopmi har en lang og rik historie langt tilbake i tid. Området er et levende friluftsområde. Her kan du få kontakt med fjellstuas samarbeidspartnere hvis en ønsker aktiviteter av forskjellig art.

Suolovuopmi ligger i skjæringspunktet mellom den gamle ferdselsåren fra Alta til Kautokeino over Beaskadas og den nye riksveien. Suolovuopmi Fjellstue ligger i landets største kommune, Kautokeino, 8 mil nord for kommunesenteret og 5,3 mil sør for Alta

I Kautokeino Kommune er det ca. 10 000 fiskevann, noe som gjør at det er ypperlige fiskemuligheter.

Fjellstua ligger rolig til i herlige vidde- og fjellterreng, blant tallrike vann, lange myrer, småvokst bjørkeskog og ”krypende” dvergbjørk på de kollene der vinden tar hardest. En kan vandre rundt i flere timer og bare oppleve viddas endeløse stillhet eller benytte seg av områdets fiske- og jaktmuligheter i en ubefolket natur.

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page